سیدامیرحجازی گفت:علاقه‌مندان در گروه سنی پنج تا شش سال می‌توانند در رشته‌های حفظ ۱۰ سوره آخر قرآن‌ و نقاشی با مضامین قرآنی، مقاطع سنی ۷ تا ۹ سال می‌توانند در رشته‌های حفظ ۲۰ سوره آخر قرآن و نقاشی با مضامین قرآنی(نماز)، مقطع سنی ۱۰ تا ۱۲ سال در رشته‌های حفظ ۳۰ سوره آخر قرآن‌ و نقاشی با مضامین قرآنی(قرآن)، مقطع سنی ۱۳ تا ۱۵ سال در چهار رشته قرائت(ترتیل)، حفظ جزء سی‌ام قرآن‌مفاهیم نیمه دوم جزء سی‌ام قرآن و خوشنویسی سوره مبارکه قدر و مقطع سنی ۱۶ تا ۱۸ سال در رشته‌های ترتیل، حفظ اجزاء ۲۹ و ۳۰ قرآن، مفاهیم جزء سی‌ام قرآن‌، خوشنویسی سوره مبارکه قدر و مقاله نویسی با مضامین قرآنی(آزاد) حضور پیدا کنند. براساس این گزارش همچنین مقاطع سنی ۱۹ تا ۲۹ سال می‌توانند در هفت رشته ترتیل، حفظ ۱، ۳ و ۵ جزء قرآن، نقاشی با مضامین قرآنی(زندگی اسلامی، قرآنی)، خوشنویسی سوره مبارکه فجر، طراحی گرافیک با مضامین قرآنی(آزاد) ثبت نام کنند. شرکت‌کنندگان در این جشنواره می‌توانند تا ۱۰بهمن ماه جهت ثبت نام (فجر)رابه سامانه۵۰۰۰۲۰۴۰۴۰۳۰پیامک کنند.
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آخرین اخبار : 

۱۸ فروردین روز سلامتی (روز جهانی بهداشت) گرامی باد

هر سال، روز ۷ آوریل، ۱۸ فروردین ماه، روز جهانی سلامت، در کشورهای مختلف، گرامی داشته می‏ شود.
در سال ۱۹۴۸ میلادی، در نیویورک، نخستین اساسنامه کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین شد. در ژوئن همان سال هم نخستین مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی در ژنو با حضور نمایندگان بیش از ۶۱ کشور جهان تشکیل شد. از آن سال به بعد همه ساله چنین روزی به عنوان روز جهانی سلامت شناخته می‏ شود.گفته می‏ شود که نام‏گذاری این روز توسط دکتر محمد حسین حافظی، رئیس هیات نمایندگی ایران در کنفرانس نیویورک، به صورت پیشنهادی در ۱۲ آگوست ۱۹۴۶ صورت گرفته است.

 

هفته سلامت با شعار عزم ملی مسولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت از ۷-۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ برگزار می شود.

به گزارش خبرگزای کشاورزی ایران(ایانا)، شعار بهداشتی سال ۱۳۹۴ با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که البته الهام گرفته و در همسویی با شعار سال ۲۰۱۵ سازمان جهانی بهداشت است با نام “ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره” نامگذاری شد.

با توجه به افزایش تولید مواد غذایی بی کیفیت و نامطلوب توسط تولید کنندگان و سوء استفاده از نیازهای تغزیه ای مردم به نظر می آید که این شعار می تواند در ارتقای سطح آگاهی مصرف کنندگان و به طبع آن افزایش بهداشت تغزیه ای جامعه روند مطلوبی را ایجاد نماید و منجر به توجه ویژه مردم و مسئولین به این مهم شود.

همچنین هفته سلامت نیز در سال جدید با شعار “عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت” از ۱ تا ۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد، که روز شمار این هفته به شرح زیر است:

سه‌شنبه ۱ اردیبهشت ۹۴: سلامت و ارتقای ایمنی غذا

چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۹۴: سلامت و سبک زندگی ایرانی- اسلامی

پنج‌شنبه ۳ اردیبهشت ۹۴: عدالت در سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی- درمانی

جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴: سلامت، آموزش همگانی و خودمراقبتی

شنبه ۵ اردیبهشت ۹۴: سلامت و مشارکت‌های اجتماعی

یکشنبه ۶ اردیبهشت ۹۴: سیاست‌های کلی سلامت، همکاری بین‌بخشی

دوشنبه ۷ اردیبهشت ۹۴: اقتصاد سلامت و توسعه سرمایه‌گذاری

به گزارش ایانا، بر اساس اطلاعیه سازمان جهانی بهداشت مواد غذایی ناسالم باعث مرگ ۲ میلیون نفر درسال می شوند که عمده این تعداد را هم کودکان تشکیل می دهند. مواد غذایی حاوی باکتری های مضر، ویروس ها، انگل ها و یا مواد شیمیایی، مسئول بروز بیش از ۲۰۰ بیماری – از اسهال گرفته تا سرطان – هستند.

تهدیدات جدید برای ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور و بروز هستند و تغییر در شیوه تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییر در محیط زیست، ظهور عوامل بیماری زای جدید، مقاومت ضد میکروبی، همه این ها سیستم ایمنی مواد غذایی را به چالش کشیده اند؛ کما این که افزایش سفر وتجارت هم، احتمال شیوع آلودگی ها را افزایش داده است.

بر پایه این گزارش، از آنجا که عرضه مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشور ها است، لذا سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال ۲۰۱۵ بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (همیشه و همه جا) قرار داده است.

بر اساس این کمپین، WHO به کشورها، در پیشگیری، شناسایی، و درمان بیماری های غذا زاد کمک می کند و در این ارتباط باید استانداردها و دستورالعمل های بین المللی، برای پوشش فرایندهای اصلی غذایی، تهیه گردد. همراه با سازمان غذا وکشاورزی ملل متحد (FAO)، سازمان جهانی بهداشت از طریق شبکه اطلاع رسانی جهانی ، به کشورها در مورد ایمنی مواد غذایی اعلام خطر می کند.

۵ نکته کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم

ایمنی غذایی یک مسولیت مشترک است. از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا ،فروشندگان و مصرف کنندگان.

۵ نکته کلیدی، برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان غذای سالم و ایمن که از سوی who تعریف شده است:

نکته اول: تمییز نگه داشتن

نکته دوم: جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته

نکته سوم: پختن کامل مواد غذایی

نکته چهارم: پختن غذا با درجه حرارت مناسب

نکته پنجم: استفاده از آب و مواد غذایی سالم

روز جهانی بهداشت (۲۰۱۵) فرصتی است تا به مسولین دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت و سلامت و همچنین مصرف کنندگان، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که در احساس امنیت و اعتماد به غذای داخل بشقاب نقش دارد، هشدار داده شود.

لازم به ذکر است تصویر برگزیده برای این گزارش متعلق به پوستر سازمان جهانی بهداشت است و وزارت بهداشت تاکنون پوستر ملی این شعار را طراحی یا منتشر نکرده است.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به پایگاه اطلاع رسانی دهاقان قرآن خوش آمدید
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک